صفحه اول اخبــار ارتباط با ما
گروه های خبری
اخبار ایران اجتماعی اقتصادی بین الملل فرهنگی ورزشی استانها حوادث علمی فناوری اطلاعات سرگرمی های رایانه ای مذهبی آموزشی هنری دانلود
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين گفت: وجود 2 هزار و 600 دانشجوي شاهد و ايثارگر در استان قزوين مايه افتخار براي اين استان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين به نقل از روابط عمومي بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين، سيد محمدمهدي شهروش در نشست با نخبگان شاهد و ايثارگر استان قزوين بيان داشت: نخبگان شاهد و ايثارگر، حاصل تربيت مردان پرافتخاري هستند كه در دوران دفاع مقدس خوش درخشيدند و امروز نيز فرزندان و يادگاران آنان در كسب مدارج علمي، سرآمد و سبب افتخار جامعه ايثارگران كشور شدند.
وي ادامه داد: هماكنون وجود 2 هزار و 600 دانشجوي شاهد و ايثارگر در استان قزوين مايه افتخاري براي اين استان است.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين افزود: تاكنون جمع زيادي از جامعه شاهد و ايثارگر ما از دانشگاههاي مختلف فارغالتحصيل شدهاند كه وجود 80 پزشك در جمع آنان، بخشي از افتخارات جامعه هدف استان به شمار ميآيد.
وي عنوان داشت: در حال حاضر 350 تن از جامعه شاهد و ايثارگر استان قزوين در مقطع كارشناسي ارشد، دكترا و تخصص در حال تحصيل هستند كه از مجموعه فوق و فارغالتحصيلهاي استان، 22 نفر به عنوان نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر در سطح كشور مطرح هستند.
شهروش تصريح كرد: متاسفانه در بحث ارتقاي مدارج علمي مجموعه شاهد و ايثارگر، دشمنان بيشتر به نقاط منفي پرداخته و كمتر به جنبههاي مثبت و ماندگار آن توجه دارند.
وي با پيشنهاد برگزاري نشستهاي ادواري و حضور جامعتر نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر در سطوح مختلف جامعه، از آنان خواست تا نسبت به تقويت بنيه علمي خود تلاش كرده و آيندهسازان واقعي نظام اسلامي ايران باشند.
در ادامه اين نشست هر يك از نخبگان به بيان ديدگاههاي خود پرداخته و راهكارهاي وحدت و هماهنگي در اجراي اهداف مورد نظر را ارائه كردند.
1389© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت آموزشی خبري اجتماعی ایران می باشد.


